Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 January 2012

..::Magik Paling Senang::..

Assalamualaikum dan salam sejahtera semuanya.. ^^

Bagi entry kali nie, Cik Yeanna nak share satu video tentang silap mata ataupun lebih dikenali sebagai Magic bahasa omputihnya. Yaah! Korang mesti penah terfikir kan macam mana la ahli magician tu buat semua tu.. Kadang-kadang macam feel dorang tu ada power je.. Mampu hilangkan diri la. Potong orang la..Eee~ngeri..Hehe! Buat yang berfikiran magician ada power, hentikan. Tahyul-tahyul. Hehe~

So, korang pernah terfikir tak macam mana nak belajar magic? Biasa, nak tunjukkan kat kawan-kawan atau family. Tapi, ye lah, ,mungkin ada yang fikir magic nie susah perlu latihan banyak kali. Tapi, dengan video ni, andaian korang silap. Semua orang boleh buat silap mata..Tak percaya? Lihat video kat bawah nie..



 credit :  http://cerita-menarik-blog.blogspot.com/2011/05/belajar-magic.html

0 comments:

DESIGNED BY CIK YEANNA