Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27 March 2012

[Download] CN BLUE – EAR FUN [3rd Mini Album]



Assalamualaikum dan salam ceria semua! Entry kali nie, khas untuk peminat k-pop atau band CNBLUE..ok, kalau takda yang minat pun takpe, Cik Yeanna just kongsi je walaupun abum nie dah dikeluarkan sehari yang lalu..haha! ketinggalan Cik Yeanna..

Hehe~Sememangnya Cik Yeanna telah lama menunggu kemunculan semula cnblue ni..haha! I'm a BOICE lol~ Bagi peminat kpop/indie/band boleh cuba dengar lagu-lagu nie ok..Memang fun n cool la! Semua lagu dalam nie memang best n gempak laa..Its really 'ear fun'..

Dalam album Ear Fun kali nie, sebanyak enam lagu yang dimuatkan iaitu :

Track List:
01 Hey You
02 아직 사랑한다 ( Still in Love )
03 Dream Boy
04 Rock n’ Roll
05 Run
06 In My Head 

Download : 
CNBLUE - EAR FUN  ( 46.2 MB )



Hey You



Still In Love


8 comments:

Bahrain said...

lagu CNblue yang memang best..

Tyntha Lana said...

sah, peminat setia cn blue ni.hehehe

Cik Yeanna said...

@BahrainYup! Lagu CNBlue semuanya best..^^

Cik Yeanna said...

@Tyntha LanaHehe~boleh la, kira fan la juga semenjak mereka debut lagi..=)

amy syahiera said...

wow3 , cn blue !
nak download la , bye :D

Cik Yeanna said...

@amy syahieraok, silakan.. download je..

kimmie said...

peminat K-Pop ye :D

Anonymous said...

cn blue daebak...suka semua lagu dorang...terutamanya the lead guitarist jonghyun...suara die merdu sgt bley kena sawan..hehehe

DESIGNED BY CIK YEANNA