Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 March 2012

..::[Download] Angry Birds Space::..



Assalamualaikum n salam sejahtera to readers n followers~Okie dokie, untuk entry kali ni Cik Yeanna nak kongsikan sebuah game yang glamor la gitu..Burung marah pun boleh jadi popular meh? Ye lah, marah kat pig menatang hijau tu..Okay, lets straight the point, kang korang malas nak baca entry yang makin merepek nie..

So, pada 22 March 2012 yang lalu, Rovio telah melancarkan permainan francais yang ke-5 iaitu ANGRY BIRD SPACE..Ok, yang kita sedia maklum, series-series yang ada sebelum ini ialah :

Angry Birds
Angry Birds Seasons
Angry Birds Rio
Angry Birds Facebook

Untuk Angry Birds Space ini, special sikit. Kerana Rovio bekerjasama dengan pihak NASA dan National Geographic. Dan yang baiknya ABSpace kali ini dapat digunakan di iOs ( Apple ), Android, PC, Mac.. So, takde gaduh-gaduh, semua boleh pakai..

Selain itu, Angry Birds Space juga mempunyai watak baru serta terdapat lebih 60 tahap permainan berbeza. Apa yang menariknya ialah termasuk beberapa kuasa permainan baru, seperti permainan berasaskan graviti yang amat menarik sekali..




Nak download bagi Windows? Takde problem, this is FREE! 

Download : 
Angry Birds Space - ( 32.32 MB ) 

Cara guna --> Selepas download > Install > copy & paste Patch ke folder Angry Birds yang baru install tadi > run patch dan klik patch > masuk game > masukkan key..


credit to xlawsknowledges.blogspot.com untuk link download, gambar dan cara penggunaan..Hehe~^^

0 comments:

DESIGNED BY CIK YEANNA