Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 November 2015

Aku Ingin Menulis

Bismillahirrahmanirrahim..



fuh! dah lama tak menulis dalam blog ni.. dah berhabuk, siap labah-labah dah beranak pinak. Last post pada 16 August 2014.. OMG! Dah lebih setahun Cik Yeanna tak buka blog ni. Sedar tak sedar dah 21 tahun dah umur Cik Yeanna. Maafkan atas kekhilafan diri ni, terutama yang bertanyakan soalan kat ruang komen, tapi Cik Yeanna tak juga reply komen korang. Reader and follower mesti dah give up dah kan. sob..sob..

Terfikir nak menulis kat blog ni sebab ada sahabat yang bertanyakan kat group WhatsApp, siapa yang ada blog. Dah tu, baru la teringatkan rupanya kita ada blog pula ye.. Dah teringat tu, baru lah nak check entry-entry yang terdahulu. Oh My! Naik bulu roma baca post terdahulu.. Biasalah, time tu baru habis SPM la katakan.. baru 18 tahun.. Now I am 21.. Dah nak dekat 4 tahun dah blog ni ado.. Segala kerterumpatan, ketidakmatangan, keseriusan, kebudak-budakan, dan ke- lagi lah ada kat dalam blog ni.. Muahaha~ Kalau lihat pada post awal-awal kebanyakan adalah perkongsian tutorial, tips, link download and so on. Tapi sekarang? Lagi tak matang Cik Yeanna tengok. Entry ntah pape pasal isi hati la, pasal janji nak update blog la, tup-tup senyap.. >.< (entah-entah lepas entry ni pun senyap, ye dok?)

Btw, keinginan menulis itu sememangnya ada.Lagi-lagi apabila Cik Yeanna sekarang dah jadi pendiam, kusut, serba tak kena, tidur tak cukup.. Kenapa? Kenapa? Why? Haaa~ Nantikan entry akan datang, kenapa 'Aku Yang Dulu Bukan Yang Sekarang'. Aiseh. macam plagiat lirik lagu je... Orait, nampaknya sampai kat sini sajalah, lebih-lebih ada yang close terus blog ni.. Hehe.. annyeong!


DESIGNED BY CIK YEANNA