Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27 April 2014

I'm Back and Counter Information?

Bismillah..

Alhamdulillah..

Huhh~ (tarik nafas).. YEAH! I'M BACK.. Fuh! dah lama sangat tak taip entry.. Rindu gile.. Last entry pada bulan Oktober.. Patutlah, visitor dah kurang, follower x naik2.. adeh! Sorry, maaf, duibuqi, n mianhae pada sesiapa yang ada komen pada mana2 entry, dan tak terbalas pada komen tersebut.. Dah lama SANGAT tak jenguk blog ni.. Ngee~

So? Apa yang membuatkan I'M BACK writing this post after this semi-hiatus.. Orait, so kebelakangan ini Yeanna banyak dihujani dengan pertanyaan-pertanyaan tentang Matrikulasi. Yeah! 1st of all, TAHNIAH n BRAVO kepada yang dapat Matrik tu.. Anda bukan calang-calang orang tau.. You guys are selected out of many people.. So, appreciate it and choose the right choice.. :)

I know, ramai yang diantara kalian masih bingung nak pilih mana.. ASASI? MATRIK? DIPLOMA? or etc.. Jangan risau,  keep calm  uuoollssszz.. Teruskan mencari pro n contra sesuatu tu.. Setiap sistem pembelajaran tu, ada kebaikan n kekurangannya.. Mungkin ada yang jenis cepat catch-up, nak habis study awal, nak kerja terus, ataupun nak masuk universiti awal. So, cari setiap pro n contra, n then nilai.. My Mr Google kan ada..So,think which one will suit you best? The answer is on your hand... Not mine. Mine already past.. haha!

Jadi, kepada yang masih dibebani dengan persoalan-persoalan tentang Matrik, or anything you all CAN ASK me.. Just COMMENT down here or more faster MESSAGE me on my Facebook.. :)

#Entry yang pendek.. dah tengah malam.. mata dah jadi panda.. =,=


DESIGNED BY CIK YEANNA