Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 August 2012

I'm Back!

Assalamualaikum dan salam ceria semua!

Cik Yeanna is back! Hehe, dah agak usang blog nie, sebab dah lama kena tinggal..isk isk, kesian kau blog, terbiar begitu saja..

Ok, Cik Yeanna dah kat excited state dah nie, sebab TAK LAMA RAYA. yeah! kuih raya, baju raya, everything about raya. Yes Yes!

TAPI...sedih juga sebab RAMADHAN akan meninggalkan kita beberapa hari lagi. Syaitan akan terlepas, oh no! So, tinggal beberapa hari je lagi nie, diharap kita istiqamah, konsisten dalam melakukan ibadat kita, apatah lagi di SEPULUH malam terakhir ini. Inilah peluang kita! Entahkan kita masih berkesempatan untuk Ramadhan akan datang atau tak. Therefore, grab this chance guys! ( Oh My English Cik Yeanna, =,= )

Bah, we move to the next topic. Memandangkan cuti yang diberi hanyalah dua minggu, maka begitu banyak hal yang ingin Cik Yeanna lakukan di cuti ini. Rasa macam tak cukup. Hehe~Nak rest lama-lama boleh? Boleh kot, tapi kena tendang lah jawabnya. Nak raya sana sini, nak shopping sana sini, nak makan sana sini..pedek kata, semua sana sini. Haha! Tamak nampak.. :p

Lagi, cerita selain raya Cik Yeanna nak taipkan lah di sini yang Cik Yeanna dah lama tak tengok drama/variety show KOREA. haha! rindu ke? adalah sikit-sikit. sikit je pun, tak banyak. Sebab tak fanatik sangat.hehe! Terbaru, drama To The Beautiful You oleh Sulli f(x) and Minho SHINe yang ditayangkan di SBS. Tayangan bermula 15 August 2012 means HARI INI! Harap drama nie best lah, sebab kalau yang versi Jepun memang BEST sangat! Expectation tu memang tinggi sangat. Jadi, harap tak mengecewakan lah. hehe~Fighting! ^^

Uki, kita stop cerita tentang tu, nanti ada yang melabelkan Cik Yeanna nie, lain-lain pula. Hehe~ So, I think that's all I want to share with you today. ( Especially, there is a lot I want to share, but I will keep it alone, sceret. Not everything can be shared on this 'PUBLIC' media, I think..Keke! ^^ )

Orait, stop the mumble bumble, sorry for my error in grammar, vocab, mistyping, or whatever that you think is kinda annoying. I'm sorry!! Last word, SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR DAN BATIN!
DESIGNED BY CIK YEANNA