Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 February 2012

..::Segmen: Ben Ashaari Tanya Kau Berani Kritik Blog Aku Tak::..



Assalamualaikum n salam sejahtera semua~Untuk entry kali nie,Cik Yeanna nak join segmen dari abang Ben Ashaari tentang kritik-mengkritik blog.. Kalau nak join segmen nie, pergi kat sini : Ben Ashaari


Sebab Cik Yeanna nak blog nie dikritik adalah:


Saya seorang blogger baru, jadi nak tahu la apa kekurangan yang perlu dibaiki dalam dunia blogging nie. Ye lah, mungkin saya dah rasa blog saya nie ok, tapi orang lain tak. So, depends to other people to criticize me and make my blog better. Kritik jangan tak kritik. Cik Yeanna siap menerima kritikan membina anda. Ok? High Five! ^^

p/s : Segmen tutup pukul 10 p.m hari ini. Cepat-cepat! ^^

26 comments:

Bee Shaz wals said...

dari segment yang sama
pertama shaz follow awak dulu hehhee dah follow shaz ker tu?

kedua pada shaz background awak nampak pudar lah
tak ceria..cuba bagi background yang agak ceria pastinya semua akan nampak sempurna.itu jer kot yang lain ok jer

Cik Yeanna said...

ok, thanks sudi komen blog ini. yup~nanti saya cuba perbaiki. follow ur blog too~^^

DAYG ♥ said...

firstly, thanks singgah blog saya :) btw blog ne cantikk :)

tp kurang attractive. tambah gmbar sikit derr :)

http://daygkunurhayati.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Cik Yeanna said...

ok sama2x. . baiklah, ada masa saya post pic..thank 4 commenting~^^

miSs tyNa said...

hai .. tq komen blog sy .. di hargai . hehe ^^ sy xda apa pun nak komen .. blog ni kemas ja .

- M A S H - said...

lawatan balas :) terima kasih

kalau bolei ruangan komen ni guna yang 'POP-UP WINDOW'..senang sikit na komen..

yang lain kemas dan menarik :D

Zaza said...

blog ni cute tapi macam simple sgt.
maybe kena letak pic yg hebat, baru menarik taw.
btw, follow blog ni :)
kritik blog zaza plak :
http://derina923.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

dyabunga said...

colour background blog ni nampak suram.. tapi yang lain dya suka..kemas..:D

kikilala said...

cuba hilangkan navbar nya ;D

:: Cik Nur :: said...

terima kaseh sudi komen blog cik nur.. :)

sikit je nk ckp ni, nanti guna window-pop ruangan koemn ni ye..pastu ruang folllow tu, letak di atas..senang nk follow..buka blog je dah nmpak ruang follow.. :)

HalaTuju said...

Salam,

Datang dari segmen yg sama n nk kritik cikit..hehe..
nak komen cikit je, sy tgk sini xda linkwithin..kalo ada senang ckit nk baca entry yg lepas2..tu je:)..jemput komen kaw2 blog sy plak ye..hehe..
http://sempadanjiwa.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

sy follow sini:)

apisv2 said...

dtg mengunjung dan kritik ;p
jgn lupa dtg blog apis sekali ;D
http://www.apisv2.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

bebeldotsorang said...

Assalamualaikum,

Terbaik dari mata saya. Blog awak kemas dan cantik!. Terima kasih :)

http://bebeldotsorang.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Cik Kay Jue said...

BLOG OK... :)



http://kayjueblog.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

ainna baijan said...

hai...ainna dari segmen yg sma..

nice blog!

nk kasi sikit pendapat:blog agak suram la...anyway if tuan blog suke it ok!

do come to my blog http://ainna193.blogspot.com/

thnks:)

nur_za said...

wewit..
bloger baru ye dear..keep it up ok..
=) nur rasa ok je blog dia..
cuma kalu widget tu tak penting..tak payah letak yer
apa pun..happy bloging
meh kritik sini pulak
http://ceritaladiespurple.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Qarr Jalil said...

ade rame2 la cantikk..:D
btw blog dah ok da..:)

http://faqarabduljalil.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

ReeneeRaaid said...

bg sy blog awk dh okay dh :)
thanks sebab sudi komen di blog sy

BERT said...

cantik dah blog ni

datang dari segmen yang same lalu terfolo disini.. happy blogging yaa

FL blogh0use said...

yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

Diera Tekikushika said...

hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

cik Lily said...

hai, jemput singgah sini pulak...

http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

cik Lily said...

hai, jemput singgah sini pulak...

http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Fadzmie Mohamad said...

Tu doodle dalam header tu kiut gila ni. Hehe. Btw, design blog ok sudah bah ni. Cuma ada komen2 di atas ni bg cadangan supaya kasi banyak skit gambar2. Em, betul tu, tp jgn smpi sidebar telampau penuh dgn gambar. Ok? :)

LINDAHERY said...

coomel je blog ni..salam kenal...

FairuzJaafar said...

comelnyer blog dier... follow kamu ye,,...

http://picturefinding.blogspot.com/2012/02/segmen-l-ben-ashaari-tanya-kau-berani.html

DESIGNED BY CIK YEANNA