Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 February 2012

..::Segmen Jom Blogwalking 100 Follower Ke Bawah::..



assalamualaikum dan selamat malam semuanya! Hehe~Tengah-tengah Cik Yeanna berjogging kat blog-blog tadi, ternampak pula satu segmen nie. Haa! Memandangkan hari nie, mud Cik Yeanna bagus, nak join segmen Jom Blogwalking 100 Follower Ke Bawah. Nie first time, Cik Yeanna join contest2x nie so harap dapat feedback yang baik la..Ngee~>.<

Trimas kepada pembuat contest akak Yana , sebab sanggup buat segmen nie. Hehe~ Kalau korang nak join pun leh juga. Dialu-alukan~


Okie dokie, Cik Yeanna nak tag sapa ek? Em... Nak tag : Vedya , Nahayu

p/s : Hehe~tak tau nak tag sapa lagi daa~=,=

* Update - Segmen dibatalkan.. :'(

4 comments:

W.N.G said...

thank you sbb share info ni:) jom berjalan-jalan kat blog ni plak:)

Cik Yeanna said...

u r welcome! okie dokie, nanti saya jejalan kat blog awak pula..^^

Mas Ira Syafila said...

semoga berjaya :D

missYana said...

maaf segmen dibatalkan..:)..ditukar segmen yang baru..jom terjah belog saya

DESIGNED BY CIK YEANNA