Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 February 2012

..::Segmen 20 Random Question::..

assalamualaikum dan selamat pagi semuanya! ^^ Untuk entry kali nie, memandangkan Cik Yeanna tak tau nak buat post pasal apa so, Cik Yeanna sesaja je la join segmen oleh akak Yana Yani nie.. Boring menghantui fikiran ku n lagipun buat satu bulan nie rasanya Cik Yeanna tak dapat nak online la~Hmffh..=,=


So, lets begin the segmen!

1. Apakah nama kawan baik anda?
= Ramai la~kalau tak terlist ada yang marah pula nanti..Hehe, pakai nama glamor ajelah, -> Pkah, Mamah, Lyn,  Atul, Timah, Alma, Mira, Lina, Fai, Mel, Aini, Nija, Roz, Eya, Mila, Khuz, Aszrena, Sha. -> Aimi, Dorilyn, Zainab, Fatin, Ellisa,n so on~Aiseh. Cik Yeanna ramai kawan ma..

2. Di mana tempat weirdest anda mempunyai tahi lalat?
= Emm, x da kowt.. Semua common je, Haha! Tak nak bagi tau la tu. .

3. Siapakah guru yang paling rapat dengan kamu?
= Cikgu BM n Maths time menengah rendah~Guru! Takkan ku lupa jasamu..aiseh!

4. Pernahkah anda menyanyi secara LIVE?
= Hehe~suara emas nie..Acap kali mebuat persembahan. Amboi! Macam sedap sangat. Tak banyak sangat la, time nasyid n koir tu selalu la..Hekhek!

5. Apakah bahagian badan yang anda suka?
= Well, saya suka semua! Semua itu ciptaan-Nya n semua nya indah-indah. Ngee~^^

6. Adakah anda suka lebih tandas awam or rumah?
= Asal boleh buang hajat dah cukup la tu kot. Tapi, lebih selesa la kat rumah sendiri, senang sket eden~Tak yah nak control..Hmmfh! =,=

7. Apakah bakat pelik yang anda ada?
= Setakat nie, saya belum lagi menemui bakat pelik yang saya ada, tapi rasanya saya boleh terbang dan halimunan. Haha! Imaginasi melampau~

8. Adakah anda mempunyai lesung pipit?
= Chewah~agak-agak ada tak? kawan Cik Yeanna cakap kalau ada, means itu sebenarnya sel mati? Ye ke? Alamak! Nasib sebelah kanan je~LOLOL. .


9. Apakah perisa kegemaran anda?
= COKLAT! haha~takkan pernah berubah nie.Dari dulu asyik coklat aje. Aiseh~Nasib bukan 'Vanila Coklat'.. :p

10. Pernahkah anda diikat gara-gara anda degil?
= Ish~Mana ada. Cik Yeanna budak baik tau. ( Perasannya haku! ).. Kkk! So far takde.


11. Apakah perkara terakhir yang pernah anda tunaikan?
= Tunaikan apa ek? Tunaikan apa yang perut Cik Yeanna nak? Asyik makan je.. Tunaikan janji? Emm~Agak blur di situ. Huh! Next~!

12. Adakah anda mempunyai lesen?
= Kalau lesen kereta tu takde lagi la~Kalau lesen yang lain ada la. Hehe~Lesen apa tu?

13. Pernahkah anda terfikir bahawa awan tuh pejal dan boleh duduk?
= Emm, fikir sat na~Pernah ke? Rasanya pernah kot, tu pun sebab tengok iklan yang duk tiga sekawan makan pa ntah duk kat atas awan. Tapi, rasanya Cik Yeanna lebih banyak fikir yang awan tu macam gula-gula kapas. Yumm! Macam nak makan je awan tu.. Haha~Gila apa..


14. Adakah anda keras kepala?
= Jap na! Ketuk kepala nie jap.. Tok! Tok! Emm~rasanya keras gak la.. Cukup untuk memecahkan papan itu. ^________________^

15. Jenis kasut yang anda suka?
= Kasut sekolah boleh? Takpun kasut yang ada lampu n roda tu? Hehe~Kasut yang ringan n stylooo~~

16. -----
= Apa soalan 16 nie? Harap maaf, memang takde dalam senarai..Keke!

17. Adakah anda pernah ke muzium?
= Yup! Cik Yeanna sememangnya pecinta sejarah. Chewah~Dalam sekali je kowt..

18. Binatang paling benci?
= Cik Yeanna sayang semua haiwan! Aiseh~Perasannye Cik Yeanna.. Bukan benci, cuma geli-geli man je..Dan haiwan yang dapat award sebab berjaya menggelikan Cik Yeanna adalah..jeng jeng jeng! Encik Lipas! Tahniah!

19. Adakah terdapat satu tempat anda ingin nak pergi?
= Satu je ke? Banyak tak leh? Hehe~banyak nie tempat nak pergi, but rasanya yang paling nak gi Mekah la..

20. Suka belog nier?
= Belog sape? ntah laa~noob..=,= ( akhirnya, habis juga soalan-soalan cepumas nie. Aiseh! )

Tag : Fai Smf 
        Aqilah Khairri
        Zareliqa Afiqa


Oh ya, kalau korang nak join segmen nie pun boleh juga~Tarak hal! Apa yang perlu dibuat hanyalah :

1. Buat entry
2. Jawab soalan
3. Tag 3 orang




1 comments:

sabry oppa said...

wah2... layan kpop jugak ye ... jom singgah blog sabry oppa... nice sgt entry ni....

DESIGNED BY CIK YEANNA