Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 February 2012

..::Freebies Header Chibi Rabbit Girl::..

assalamualaikum w.b.t n selamat malam semuanya! ( macam skema pula ayat aku doh =,= ).. Okie dokie, entry kali nie Cik Yeanna nak bagi korang FREEBIES. Freebies? Menatang pa tu? Ok, freebies tu benda atau barang yang diberi secara percuma.Haa! Tak nak benda percuma ke?

Hehe~ Cik Yeanna tak de la pandai sangat nak design-design nie, cuma ye lah just cuba-cuba..Tak salah kan? Sesapa nak rembat header nie, rembat aje lah..Memang untuk korang pun..^^ Tapi sorry la, tak cantik sangat pun, biasa-biasa je..my first time..T_T . Header nie berukuran 800x400 n background transparent..

chibi tu Cik Yeanna dapat dari google image je pun n Cik Yeanna design guna pixlr..
DESIGNED BY CIK YEANNA