Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 January 2012

..::Cara Mudah Cari Serial Key/Activation Key Software di Google::..

assalamualaikum dan hello everyone. Yeah, once again, Cik Yeanna suka campur-campur bahasa kalau bercakap.. Mix pun mix la, ada aku kesah ^^

Okie dokie, tentu korang kadangkala mengalami masalah di mana software/perisian korang tu hanyalah trial dan memerlukan code/key untuk register. Ye lah, takkan la kita nak perisian yang hanya bertahan 30 hari je kan? So, dengan adanya serial key/code korang boleh dapat software tu dengan PERCUMA tanpa perlu beli dan dapat guna dalam JANGKA MASA LAMA~~

Cara nak cari key dengan percuma ialah taip software yang korang nak key dia tu kat google,
contohnya korang nak cari key Windows XP Professional then korang taip je Windows XP Professional 94FBR..

Contoh carian korang

Automatik kat carian tu banyak key/code yang terpapar. Kan, memudahkan kerja!

So,dengan adanya kode 94FBR nie, ia memudahkan carian dan membantu dalam mengurangkan laman yang mungkin cuba tipu anda. Apa-apa software pun boleh kut. .Ingat! Kunci utama nya ialah kod 94FBR.  Ok, papai! Jangan lupa praktikkan~~^___^

p/s : Cik Yeanna dapat info ni dari Techtricx

0 comments:

DESIGNED BY CIK YEANNA