Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 January 2012

..::FaceOnBody Pro+Code ::..



Assalamualaikum, salam sejahtera dan salam 1Malaysia! Apa khabar semuanya? Haha! Terpaksa la Cik Yeanna cakap sendiri. Okie dokie, malas nak cerita panjang lebar hari nie, just nak share satu lagi perisian yang berguna jugalah buat penggemar editing photo. Perisian nie simple je, x susah nak guna dan ringan. Tapi dia punya function tak banyak sangat, satu je.. Hehe! Tapi dalam satu 2, berguna gak la. Ye lah, bukan semua orang pakai Adobe Photoshop, maklumlah BERAT.. Tak sesuai sangat buat pengguna notebook yang mempunyai RAM hanya 1.00GB. .( macam Cik Yeanna la, kesian =,= )

Nama perisiannya ialah FaceOnBody Pro..Haa! Tengok tajuk pun dah tahu kan. Macam muka orang lain tapi badan orang lain. Erk? Contohnya, muka keldai badan Paris Hilton..Amboi! Kena sue nanti. Nak tahu lebih lanjut : FaceOnBody Pro

Download kat cni: FaceOnBody_Pro_v2.4_Full

Nota : Jangan lupa baca txt 'Read Me' 2..Di sana ada code yang perlu dimasukkan. Kalau tak, sekejap ajelah korang boleh pakai..hehe~Enjoy!

0 comments:

DESIGNED BY CIK YEANNA