Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 January 2012

..:: IDM 6.07 Build 5 with Patch::..



assalamualaikum dan salam sejahtera everyone! Nak download video? Mengalami masalah kelajuan download lembab? Perisian download only trial? Haaa! Mesti ramai yang mengalami masalah sebegini kan. Kawan-kawan Cik Yeanna pun asyik tanya, kalau nak mendownload video kat Youtube, Cik Yeanna pakai apa? Haa! Hari nie, saya akan berkongsi perisian yang Cik Yeanna paling SAYANG! Haha! Perkenalkan Internet Download Manager ( IDM )..

IDM nie memang laju tahap gaban la ( kalau internet korang laju la )..Hehe~Ianya 5 kali lebih laju, lebih senang dan boleh sambung/resume download anda semula. Manalah tau nak sambung download esok pagi ke, sebab internet belum bayar. *__*..pun boleh juga..tekan pause je

Lagipun IDM nie bukan sahaja boleh download video kat youtube tu, malahan kat hampir semua laman web yang ada video, streaming pun boleh~! Music, Compressed, Programs dan Document pun BOLEH juga! Gempak kan IDM nie..Dan yang paling best, FREE! hehe~benda free ada ke yang tak nak?

Haa~! Dah tak sabar nak download kan? Tanpa panjang lebar pergi ke link nie -> IDM+6.07+Build+5+with+Patch .. Persian nie boleh update dari semasa ke semasa. Enjoy!

0 comments:

DESIGNED BY CIK YEANNA