Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 April 2012

Khidmat Negara??



  Assalamualaikum dan salam happy go lucky semua! ~.^ Whoa! Dah lama tak buat entry..Entahlah, otak rasa beku kebelakangan ini..Tak tahu nak post apa daa~So, bulan April dah datang da..Cepatnya masa berlalu, aigoo~Sedar tak sedar, semakan untuk panggilan kumpulan Kumpulan 2 Siri 9/2012 ke plkn telah pun dibuka..PLKN? Rasa seram je nak masuk tapi dalam masa yang sama rasa best la pula..Ye lah, nak timba pengalaman baru, cari kawan-kawan baru dan pakwe baru..Eh, salah! Just pengalaman n sahabat baru..No cintan cintun..

    So, straight to the topic semalam Cik Yeanna check online la kat web khidmat negara . Berdebarnya hati, nak check tu. Takut-takut dapat kumpulan 3..Tapi, alhamdulillah doa dimakbulkan. Cik Yeanna dapat masuk PLKN Kumpulan 2..Hehe~Syukur.. Penempatan pun kira ok jugalah, ramai sahabat dapat kat sana juga..^^

     Pada yang dapat plkn kumpulan 2 tu, siapkan lah diri okay..Pada yang dapat kumpulan 3, jangan bersedih tentu ada hikmah disebaliknya. Pada yang bekas pelatih plkn tu, kalau ada yang perkongsian pengalaman atau nasihat silakan jangan segan-segan komen entry nie. Akan dibalas dengan rasa senang hati oleh Cik Yeanna..Hehe~ =)

    Itu sahaja untuk entry kali nie..Maaf, penulisan tak bagus sangat..Macam boring je.ㅋㅋㅋ!

p/s : Nampaknya, berhabuk lagilah blog ne..3 bulan tak dah bersihkan..Isk..isk..

*update

Download .pdf--> Special Guide book to survive during PLKN
credit to : facebook 2011 SPM Tips/Ramalan/Soalan Bocor

1 comments:

Anonymous said...

gday cikyeanna.blogspot.com admin discovered your site via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found site which offer to dramatically increase traffic to your blog http://massive-web-traffic.com they claim they managed to get close to 4000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps :) They offer best services to increase website traffic at this website http://massive-web-traffic.com

DESIGNED BY CIK YEANNA