Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 August 2014

Long Hiatus~

Bismillahirrahmanirrahim..

Assalamualaikum wbt, happy good day, n salam bulan Syawal~ ^^v 
Heol~Dah lama SANGAT tak update blog ni.. lupa pula yang cik Yeanna  ada blog..haha! ampun maaf dipinta di bulan Syawal nie..

atas ihsan uncle Google


actually, tipu la kan kalau nak kata, x update blog ni just sebab busy, x dak masa, dan sewaktu dengannya..  kat rumah duk melantak, layan movie, shopping... tapi, nak duk depan lappy n biarkan jari jemari x seberapa runcing ni nak menari-nari atas keyboard taip post baru memang jarang lah kan..

Orait, jangan nak merapu sangat.. cik Yeanna tau ada menyampah kang.. hehe~

baiklah, long hiatus~ rindu pula dengan blog ni walaupun follower x ramai mana, pageview pun berapa ajelah.. but, it does not make me STOP here.. in shaa Allah cik Yeanna will continue to sharing information, knowledge, tips, tutorial, some beauty spice of cik Yeanna life.. LOL

so, past is past.. let bygone be bygone.. jika tiada aral melintang mahupun menegak, mungkin blog ni dapat dihidupkan semula.. Haha! fighting to myself~! applause~..

bah, itu sejalah~ (say with sabahan accent) see you guys in another post! ^^

0 comments:

DESIGNED BY CIK YEANNA